Zabawy kulinarne w "Słonecznikach"

„Słoneczniki” przez cały rok szkolny raz w miesiącu zamieniały się w małych kucharzy i robiły smaczne potrawy. Dzieci nauczyły się robić surówkę z marchwi, sok z marchwi, frytki, pierniki, faworki, kolorowe kanapki i owocowy deser z galaretką. Wszystkie zajęcia prowadzone były przy współpracy z panią Karoliną Kinal, która podczas zajęć omawiała sposób robienia danej potrawy i zdradzała nam różne sekrety kulinarne. Celem tych zajęć było kształtowanie od najmłodszych lat prawidłowych nawyków żywieniowych.











Wytworzył: Grażyna Wełnitz (12 czerwca 2017)
Opublikował: Grażyna Wełnitz (12 czerwca 2017, 19:48:22)

Ostatnia zmiana: brak zmian
Liczba odsłon: 98

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij